09:30

Varbergs GIF

Referat: Lilla Träslöv Vit - Varbergs GIF

Denna söndagsförmiddag stod TFF på menyn. Efter förra årets matcher och ett GIF-lag med några nytillskott från just TFF fanns säkert en hel del revanschlust från de vitklädda.

Matchen inleddes med ett ganska försiktigt spel från båda lag, lite för att känna in den nyvattnade planen som alltid ger lite extra spänning till studsande bollar...

Vi märkte att domaren höll en ganska hög nivå på vad som var ok och det var stundtals ganska hårda närkamper. I mitten av första halvlek får vi dock hål på TFF till ledningsmålet 1-0. Vi fortsätter att trumma på och med några minuter kvar av första halvlek utökar vi ledningen och går till halvtidsvila med 2-0 efter 29 spelade minuter (domaren trodde vi skulle spela 2 x 30).

I andra halvlek skruvar TFF upp sin aggresivitet och ligger på hårt för reducera. De får en hörna som lyckas leta sig in bakom Antonio efter en nick och reduceringen var ett faktum. Resten av halvleken blir lite chansartad åt båda håll, TFF jagande en kvittering och då kom en del soloförsök. Vi stod upp bra och försvarade och lyckades hålla undan.

2 - 1 till GIF och med tanke på vår relativt nya lagsammansättning och hur TFF plockat ihop och matchade sitt lag (enligt insatta föräldrar...) gör vi en stabil insats och åker hem med 3 välförtjänta poäng!